top of page

Kyllingspyd

Kyllingspyd med orientalske smaker! 5-6 spyd

Ingredienser

  • 500g kylling

  • 120g seterrømme

  • 2ts hvitløkspulver

  • 2ts paprikakrydder

  • 2ts spisskummen

  • 2ts salt

  • 1ts ingefærpulver

  • 0.5ts pepper

  • 0.5ts gurkemeie

  • 2ss olivenolje

  • 2 håndfuller koriander

Fremgangsmåte

  • Kutt kyllingen i biter og finhakk korianderen

  • Ha seterrømme, hvitløk og paprika i en bolle

  • Legg til spisskummen, salt, ingefær og pepper

  • Ha også i gurkemeie, olivenolje og koriander

  • Bland og legg til kyllingbitene

  • Bland til bitene er dekket av marinaden

  • Dekk bollen med plastfolie og sett i kjøleskapet i misnt 1 time

  • Forvarm stekeovnen til 230c over- og undervarme

  • Tre kyllingbitene på spyd

  • Legg spydene på en rist med stekebrett under

  • Stek spydene i ovnen i 15 minutter, vend spydene og stek i 5 minutter til

  • Dryss over ekstra koriander og enjoy!

コメント


bottom of page