Kanelsnurr uten gjær, i porsjonsform! 1 porsjon.
Ingredienser
0.5 stor banan
10ss mel
1ts bakepulver
2ts vaniljesukker
2ss melk
1ss smør romtemperert, mykt smør
1ss brunt sukker
1ss kanel
Valgfritt: Glasur (f.eks. melis + vann)
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 200c over- og undervarme
Finn fram en bolle og ha i banan, mel, bakepulver, vaniljesukker og melk
Strø mel utover en ren overflate
Kna deigen på flaten og legg til mer mel til den er fast
Ha deigen på plastfolie og kjevle til et passe stort, flatt rektangel
Smør utover smøret
Bland sammen brunt sukker og kanel og dryss utover rektangelet
Rull deigen sammen til en stor pølse
Kutt deigen i 4 like store deler
Plasser de i en ildfast, sirkulær porsjonsform
Strø over ekstra sukker og kanel
Stek på midterste rille i 25 minutter
Server!
TIPS:
Server med glasur på toppen
Du kan også toppe med krem, eller spise de som de er!
Commentaires