Minikanelsnurr

Kanelsnurr uten gjær, i porsjonsform! 1 porsjon.

Ingredienser

  • 0.5 stor banan

  • 10ss mel

  • 1ts bakepulver

  • 2ts vaniljesukker

  • 2ss melk

  • 1ss smør romtemperert, mykt smør

  • 1ss brunt sukker

  • 1ss kanel

  • Valgfritt: Glasur (f.eks. melis + vann)


Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 200c over- og undervarme

  • Finn fram en bolle og ha i banan, mel, bakepulver, vaniljesukker og melk

  • Strø mel utover en ren overflate

  • Kna deigen på flaten og legg til mer mel til den er fast

  • Ha deigen på plastfolie og kjevle til et passe stort, flatt rektangel

  • Smør utover smøret

  • Bland sammen brunt sukker og kanel og dryss utover rektangelet

  • Rull deigen sammen til en stor pølse

  • Kutt deigen i 4 like store deler

  • Plasser de i en ildfast, sirkulær porsjonsform

  • Strø over ekstra sukker og kanel

  • Stek på midterste rille i 25 minutter

  • Server!


TIPS:

  • Server med glasur på toppen

  • Du kan også toppe med krem, eller spise de som de er!