Perfekt til å bruke opp det du har i kjøleskapet! 1 porsjon.
Ingredienser
1 dL risottoris
1 gulrot
1 potet
1 buljongterning
1/4 rødløk
3.5dL vann
Litt ost
Salt + pepper + hvitløkskrydder
Valgfritt: Dill
Fremgangsmåte
Kok opp vannet og bland ut buljongen i det
Vask og finhakk grønnsakene
Ha litt matolje i en kjele og fres grønnsakene
Legg til en klype salt, pepper og hvitløkskrydder
Ha risottorisen i kjelen
Tilsett én og én dL av buljongvannet og rør rundt med risottoen småkoker
Tilsett en ny dL når væsken er nesten fordampet
Fortsett slik til du er tom for buljongvann, og risen er ferdigkokt (12-15 minutter)
Når risottoen er klar, riv over ost og vend inn
Tips: Server med ekstra revet ost og dill på toppen!
Comments