top of page

Over the top lunsjskive

  • Ellen Irene Aabol
  • 14. mars 2021
  • 1 min lesing

En mer "fancy" måte å servere brødskiver med eggerøre ! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 1 lang baguette

  • 4 egg

  • 4ss kremfløte

  • 4 skiver spekeskinke

  • Gressløk + salt

Fremgangsmåte

  • Start med å steke baguetten slik pakken tilsier

  • Ha egg og kremfløte i en bolle og visp luftig

  • Forvarm en stekepanne på høy varme

  • Smelt litt smør i pannen og hell så i eggeblandingen

  • Stek i 1-2 minutter og lag eggerøre

  • Ta det så av platen og la hvile i ca. 5 minutter

  • Finhakk gressløk og skjær den stekte baguetten i 8 skiver

  • Fordel eggerøren på skivene og strø over finhakket gressløk

  • Ha 1/2 skive spekeskinke per baguettskive

  • Strø over litt ekstra gressløk, og gjerne litt salt

  • Server!

TIPS:

Bruker du salt spekeskinke, utelat saltet

Du kan droppe både gressløk og spekeskinke, men det anbefales å ha med!

Comments


  • Svart Instagram Ikon
  • Svart snapchat Ikon
  • TikTok
  • Svart YouTube Ikon

© 2020 by Ellen Aabol

bottom of page