Påskesalat

Fruktsalat med krem. 3-4 porsjoner.

Ingredienser

  • 1 rødt eple

  • 1 grønt eple

  • 1 banan

  • 1 klementin

  • 1 kvast lilla druer

  • 100g ananas i biter

  • 3ss ananasjuice

  • 45g grovhakkede valnøtter

  • 2dL kremfløte

  • 2ss honning

  • 1ts vaniljesukker

  • 1 klype salt

  • 1 båt sitron (saften)

Fremgangsmåte

  • Vask frukten og kutt eple og banan i biter

  • Skrell klementinen og kutt båtene i to

  • Kutt druer i to og ha all frukten i en bolle

  • Legg til ananas, ananasjuice og valnøtter

  • Bland alt godt og sett til siden

  • Ha kremfløte og honning i en ny bolle

  • Legg til vaniljesukker, salt og saften fra sitronbåten

  • Stivpisk til krem

  • Ha krem i bollen med fruktsalaten

  • Vend alt godt sammen og server Tips:

  • Topp gjerne med ekstra biter av de forskjellige fruktene og noen ekstra valnøtter