Pølse i vaffel

Enhver mossing sin store stolthet! Glutenfri versjon. 10-15 stk.

Ingredienser

  • 300g Møllerens Fin Melblanding (glutenfri)

  • 100g sukker

  • 1ts bakepulver

  • 1ts vaniljesukker

  • 1ts salt

  • 5dL vann

  • 150g smeltet smør

  • 3 egg

  • Topping: Wienerpølser + ketsjup +sprøløk

Fremgangsmåte

  • Ha alle ingredienser utenom topping i en bolle

  • Pisk til en jevn røre

  • Stek vaflene i et godt smurt vaffeljern, til gylne

  • Kok opp en kjele med vann og ta av platen

  • Ha i like mange pølser som vafler

  • La pølsene trekke i vannet i 10 minutter

  • Når vafler er stekt, og pølser ferdig trukket: Ha pølsene i vaflene

  • Ha over ketsjup og sprøløk

  • Rull sammen vaffelen som en lompe og spis!


TIPS:

  • Denne oppskriften er glutenfri, men du kan helt fint følge en glutenholdig vaffeloppskrift og så lage pølse i vaffel ;)

  • Dropp toppingen og ha på hva enn annet du vil istedenfor!