En av mine favorittdesserter fra Italia. 4 porsjoner.
Ingredienser - Panna Cotta
5dL kremfløte
2ts gelatinpulver
4ss lunkent vann
1ts vaniljepulver / 1 vaniljestang
1dL sukker
Ingredienser - Bringebærsaus
200g bringebær
75g sukker
0.5 sitron (saften)
Fremgangsmåte
Bland gelatinpulveret med lunkent vann
Sett til side
Ha fløte, sukker og vaniljepulver i en kjele
Kok opp
Ta kjelen av platen og rør in gelatinpulveret
Rør til gelatinen har løst seg opp
La kjøle seg ned til yoghurtliknende tykkelse
Ha i serveringsglass og ha i kjøleskapet i 3+ timer
Ha ingrediensene til bringebærsausen i en kjele
Varm opp og ta av platen når sukkeret er oppløst
La kjøle seg ned
Etter Panna Cottaen har stivnet, ha over sausen
Server!
TIPS:
Gelatinpulver kan byttes ut med 2 gelatinplater
Yorumlar