Paprikakylling

Spicy kyllingrett med paprika og et hint av søthet! 1 stor porsjon.

Ingredienser

  • 1dL ris

  • 200g kylling i biter

  • 1ts finhakket ingefær

  • 1 fedd hvitløk

  • 2 vårløk

  • 1 rød paprika

  • 1 grønn paprika

  • 4ss soyasaus

  • 2ss brunt sukker

  • 2ss sriracha

  • 1ss maisstivelse

  • 1/4dL vann

  • Valgfri topping: Peanøtter + ekstra vårløk


Fremgangsmåte

  • Start med å koke ris slik pakken tilsier

  • Forvarm en stekepanne med litt smør/olje

  • Fres kyllingbitene gylne og ha i en separat beholder

  • Finhakk ingefær, hvitløk og vårløk

  • Fres i stekepannen

  • Kutt rød og grønn paprika i biter

  • Ha det i stekepannen og la steke under lokk

  • Bland sammen soyasaus, brunt sukker og sriracha

  • Hell sausen over det i stekepannen og rør godt

  • Legg til maisstivelse og vann og rør til sausen tykner

  • Ta alt av platen og server med ris + eventuell topping