Superdigg pasta med mild smak og hint av paprika! 1 porsjon.
Ingredienser
1 rød paprika
1 sjalottløk
1 fedd hvitløk
2ss olivenolje
0.5ts salt
0.5ts pepper
0.5ts chiliflak
1ts tørket basilikum
1ts sriracha (valgfritt)
2ts paprikakrydder
1.5ts maizena
1dL kremfløte
1 håndfull revet ost
100g pasta
Fersk basilikum
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 230c over- og undervarme
Kutt paprikaen i store biter og ha i en ildfast form
Skrell hvitløk og sjalottløk og kutt i 4
Ha hvitløk og sjalottløk sammen med paprikaen
Hell over olivenolje og masser grønnsakene med oljen
Stek alt på midterste rille i ovnen i 30 minutter
Ha det over i en blender
legg til salt, pepper, chiliflak, tørket basilikum og paprikakrydder
Legg også til Sriracha (valgfritt), maizena, ost og kremfløte
Blend fritt for klumper og ha i en dyp stekepanne
Varm på middels varme mens du koker pastaen
Når pastaen er ferdig kokt, hell av vannet og bland med paprikasausen
Ha det i en bolle og topp med fersk basilikum
Enjoy!
Kan man bruke matfløte?