top of page

Paprikapasta

Superdigg pasta med mild smak og hint av paprika! 1 porsjon.

Ingredienser

  • 1 rød paprika

  • 1 sjalottløk

  • 1 fedd hvitløk

  • 2ss olivenolje

  • 0.5ts salt

  • 0.5ts pepper

  • 0.5ts chiliflak

  • 1ts tørket basilikum

  • 1ts sriracha (valgfritt)

  • 2ts paprikakrydder

  • 1.5ts maizena

  • 1dL kremfløte

  • 1 håndfull revet ost

  • 100g pasta

  • Fersk basilikum

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 230c over- og undervarme

  • Kutt paprikaen i store biter og ha i en ildfast form

  • Skrell hvitløk og sjalottløk og kutt i 4

  • Ha hvitløk og sjalottløk sammen med paprikaen

  • Hell over olivenolje og masser grønnsakene med oljen

  • Stek alt på midterste rille i ovnen i 30 minutter

  • Ha det over i en blender

  • legg til salt, pepper, chiliflak, tørket basilikum og paprikakrydder

  • Legg også til Sriracha (valgfritt), maizena, ost og kremfløte

  • Blend fritt for klumper og ha i en dyp stekepanne

  • Varm på middels varme mens du koker pastaen

  • Når pastaen er ferdig kokt, hell av vannet og bland med paprikasausen

  • Ha det i en bolle og topp med fersk basilikum

  • Enjoy!

1 comentário


Ronja Johansen
Ronja Johansen
06 de set. de 2021

Kan man bruke matfløte?

Curtir
bottom of page