Pesto pasta bowl

Når vi ikke kan dra til Italia, får Italia dra til oss! Nok til 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 150g pastaskruer

  • 4ts pesto

  • 1dL kesam

  • 400g kylling i biter

  • 0.5 sitron (saften)

  • 6 cherrytomater

  • 1 mozzarella

  • 1 klype salt + pepper + hvitløkskrydder

  • Valgfritt: Basilikum

Fremgangsmåte

  • Kok pastaen slik pakken tilsier

  • Stek kyllingbitene gylne i en panne med litt olje

  • Hell over sitronsaften

  • Krydre med salt, pepper og hvitløkskrydder

  • Fres i noen minutter og sett kyllingen til side

  • Bland kesam og pesto i en skål

  • Bland pestoblandingen med pastaen

  • Kutt cherrytomater i to

  • Skjær mozzarellaen i skiver

  • Dander alt i to skåler og server: 1. Pastaskruer -> 2. Kylling -> 3. Cherrytomater -> 4. Mozzarella -> 5. Fersk basilikum

TIPS: Bland gjerne ekstra kesam og pesto for mer dressing og smak!