Når vi ikke kan dra til Italia, får Italia dra til oss! Nok til 2 porsjoner.

Ingredienser
150g pastaskruer
4ts pesto
1dL kesam
400g kylling i biter
0.5 sitron (saften)
6 cherrytomater
1 mozzarella
1 klype salt + pepper + hvitløkskrydder
Valgfritt: Basilikum
Fremgangsmåte
Kok pastaen slik pakken tilsier
Stek kyllingbitene gylne i en panne med litt olje
Hell over sitronsaften
Krydre med salt, pepper og hvitløkskrydder
Fres i noen minutter og sett kyllingen til side
Bland kesam og pesto i en skål
Bland pestoblandingen med pastaen
Kutt cherrytomater i to
Skjær mozzarellaen i skiver
Dander alt i to skåler og server: 1. Pastaskruer -> 2. Kylling -> 3. Cherrytomater -> 4. Mozzarella -> 5. Fersk basilikum
TIPS: Bland gjerne ekstra kesam og pesto for mer dressing og smak!
Comments