top of page

Pestoquinoa

Perfekt rett til sommeren! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 2dL quinoa

  • 4dL vann

  • 6stk. spekeskinke

  • 0.5 mozzarella

  • 100g pesto

  • Pepper + basilikum


Fremgangsmåte

  • Skyll quinoaen godt i varm vann

  • Ha i en kjele og stek til fuktigheten er borte

  • Hell i vannet og kok opp

  • Skru ned varmen så det småkoker og ha på lokk

  • La koke i 10-15 minutter

  • Forvarm en stekepanne med litt olje

  • Riv spekeskinken i biter og stek crispy i panna

  • Sett det til side når det er ferdig stekt

  • Bland sammen quinoa og pesto

  • Ha det over i to boller

  • Kutt mozzarella i skiver og ha på toppen

  • Strø over spekeskinkebitene

  • Krydre meg pepper og server!

TIPS:

Klem gjerne over litt fersk sitronsaft også!

bottom of page