Quinoapannekaker

Fyldige og luftige på samme tid! 3-4 porsjoner.

Ingredienser

  • 2 egg

  • 2ss honning

  • 2ss smeltet smør

  • 2.5dL melk

  • 1ss bakepulver

  • 1ss vaniljesukker

  • 2 klyper salt

  • 200g mel

  • 80g ukokt quinoa

  • 400g frosne jordbær

  • 4ss sukker

Fremgangsmåte

  • Ha jordbær og sukker i en kjele

  • Varm på middels varme til sukkeret er oppløst

  • Sett til side og la nedkjøles

  • Skyll quinoaen i kaldt vann & kok slik pakken tilsier

  • Ha egg, honning, smør og melk i en bolle

  • Rør godt sammen og legg til bakepulveer

  • Ha også i vaniljesukker, salt og mel

  • Rør godt og ha så i den ferdigkokte quinoaen

  • Bland godt og sett til siden

  • Forvarm en stekepanne med litt smør i

  • Stek middels store pannekaker til gylne

  • Bruk gjerne lokk mens du steker

  • Stable pannekakene oppå hverandre

  • Ha over jordbærene og sausen deres og enjoy!


TIPS: Topp gjerne med iskrem (karamell/vanilje) også!