Rask kyllingmiddag

Til travle dager! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 300g kyllingfilet

  • 0.5 gul løk

  • 1 fedd hvitløk

  • 2ts timian

  • 2ts paprikakrydder

  • Chilimix

  • Salt og pepper

  • Grønnkål

  • 3/4 lime (saften)

  • 2dL kremfløte

  • 2dL tørr jasminris

Fremgangsmåte

  • Start med å koke risen og forvarme en stekepanne med olivenolje

  • Kutt kyllingfileten i biter og ha i stekepannen

  • Stek de gylne og sett til siden i en separat beholder

  • Finhakk løk og hvitløk og fres det blankt i stekepannen

  • Krydre med timian, paprika, chili, salt og pepper

  • Grovhakk grønnkålen og ha i stekepannen

  • Legg til kyllingbitene

  • Hell i kremfløte og klem i limejuice

  • Rør godt og få det til å småkoke

  • La småkoke. 5-8 minutter

  • Smak til med ekstra krydder og server med risen

  • Enjoy!