Ny og fantastisk måte å lage ribbe på. Ca 1kg/ 4 porsjoner

Ingredienser
ca. 1 kg ribbe/ribbenrull
Salt og pepper
Fremgangsmåte:
Skjær svoren på ribben din i ruter
Krydre med masse salt og pepper (selv hvis ribba/ribbenrullen er forhåndskrydret)
Sett ribben i airfryeren din
Jevn ut eventuelle ujevnheter i ribben ved å legge aluminiumsfolie under de laveste delene
Valgfritt: sett i steketermometer og still ønsket kjernetemperatur til 75°C
Airfry ribben i 30 minutter på 175°C, dobbel vifte
Skru opp varmen til 200°C og stek i 15-30 minutter til
Ribben er ferdig stekt når svoren er sprø og kjernetemperaturen er på 75°C
La ribben hvile i 15 minutter og server . Enjoy!
TIPS:
Steketermometer er den beste måten å forsikre seg om at ribben blir stekt riktig og ikke blir tørr. Jeg anbefaler på det sterkeste å bruke steketermometer hvis du har
Den totale steketiden på 200° avhenger av hvor tykk ribben/ribbenrullen din er.
Comments