top of page

Ribbe i airfryer (og ribbenrull)

Ny og fantastisk måte å lage ribbe på. Ca 1kg/ 4 porsjoner

Ingredienser

  • ca. 1 kg ribbe/ribbenrull

  • Salt og pepper


Fremgangsmåte:

  • Skjær svoren på ribben din i ruter

  • Krydre med masse salt og pepper (selv hvis ribba/ribbenrullen er forhåndskrydret)

  • Sett ribben i airfryeren din

  • Jevn ut eventuelle ujevnheter i ribben ved å legge aluminiumsfolie under de laveste delene

  • Valgfritt: sett i steketermometer og still ønsket kjernetemperatur til 75°C

  • Airfry ribben i 30 minutter på 175°C, dobbel vifte

  • Skru opp varmen til 200°C og stek i 15-30 minutter til

  • Ribben er ferdig stekt når svoren er sprø og kjernetemperaturen er på 75°C

  • La ribben hvile i 15 minutter og server . Enjoy!



TIPS:

  • Steketermometer er den beste måten å forsikre seg om at ribben blir stekt riktig og ikke blir tørr. Jeg anbefaler på det sterkeste å bruke steketermometer hvis du har


Den totale steketiden på 200° avhenger av hvor tykk ribben/ribbenrullen din er.

bottom of page