Superdigg salat med crunch! 2 porsjoner.
Ingredienser - salat
30g spinat
30g ruccola
75g grønnkål
50g fetaost
1 søtpotet
1 klype kanel
1 klype salt
1ss olivenolje
3 håndfuller pekannøtter
25g smør
1dL honning
Ingredienser - dressing
0.5 rødløk
60mL olivenolje
30mL balsamicoeddik
1ts honning
0.5ts dijonsennep
1 klype salt
1 klype pepper
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 200c over- og undervarme
Skrell og skjær søtpoteten i biter
Ha det på et stekebrett og strø over olivenolje, salt og kanel
Massert alt godt og stek i ovnen i 15 minutter
Ta det ut av ovnen og flipp søtpotetbitene
Sett det så tilbake i ovnen i 15 minutter til
Sett det til siden og la nedkjøles
Lag dressingen:
Skjær rødløken i tynne skiven og bland med alle de andre dressingingrediensene
Sett det i en bolle i kjøleskapet
Tørrstek pekannøttene i en stekepanne
Legg til smør og honning
La det glaseres i 2-3 minutter, fjern fra stekepannen og la avkjøles
Ha spinat, ruccola og grønnkål i en stor bolle
Hell over dressingen og legg til søtpotet og pekannøtter
Smuldre over feta, bland godt og enjoy!
Comments