top of page

Sashimisalat

Frisk og lett salat! 2 porsjoner.

Ingredienser - Salat

  • 1 mango

  • 1 avokado

  • 180-200g laks back loin

  • 1 vårløk

  • 1 håndfull fersk koriander

  • 40g granateplekjerner

  • 1-2ss Ristede sesamfrø

Ingredienser - Ponzusaus

  • 2.5ss soyasaus

  • 1/4 lime

  • 1/4 rød chili

  • 0.5ss riseddik

  • 0.5ss honning

  • 1ss Koriander

  • 1/4ts Ingefærpulver

Fremgangsmåte:

  • Start med å lage ponzusausen:

  • Finhakk chili og koriander

  • Ha det i en bolle

  • Legg til soyasaus, limesaft, riseddik og honning

  • Legg til ingefærpulver og bland alt sammen

  • Sett det til siden og finn fram laksen

  • Skjær laksen i biter og ha i en stor bolle

  • Skrell og kutt mango og avokado i biter

  • Finsnitt vårløk, finhakk chilien og og grovhakk koriander

  • Ha alt i bollen og legg til granateple og sesamfrø

  • Bland sammen og server med sausen over

  • Enjoy!

bottom of page