Superdigg salat med peanøttsaus! 3-4 porsjoner.
Ingredienser - salat
1 squash
3 gulrøtter
1 paprika
1 rødløk
1 mango
1 rød chili
1 koriander
90g risnudler (tørre)
2 håndfuller edamamebønner
Ingredienser - peanøttsaus
2ss soyasaus
3ss sesamolje
3ss honning
2cm ingefær
1 fedd hvitløk
1 lime
1dL peanøttsmør
1 appelsin
1ss Sriracha
Fremgangsmåte
Skrell squash og gulrot, og kutt i tynne skiver
Kutt skivene i strimler og ha i en stor bolle
Strimle paprika, rødløk og mango og legg til bollen
Finhakk chili og koriander og ha med resten
Kok risnudler sammen med edamamebønnene
Hell av vannet og skyll i kaldt vann etter koking
Bland med grønnsakene i bollen
Ha alle ingrediensene til sausen i en blender
Blend godt og hell over salaten
Server! TIPS:
Lag allergivennlig dressing: Soyasaus + sesamolje + sriracha + hoisinsaus + ingefær + hvitløk + litt risvineddik
Comments