Potetsalat med chorizo og tabasco! 2 porsjoner.
Ingredienser
4-5 kokefaste poteter
0.5 boks rømme (150g)
0.5ts salt + pepper
1.5ts chilipulver
2.5ts honning
0.5 lime (saften)
1 chorizopølse
1/3 gressløk
Valgfritt: Noen dråper tabasco
Fremgangsmåte
Start med å koke potetene slik pakken tilsier
Skrell de og kutt i passe store biter
Sett potetbitene til siden og la kjøles ned
Finn fram en bolle og ha i rømme og limesaft
Legg til honning, salt, pepper og chilipulver
Rør godt
Kutt chorizo i små biter og finhakk gressløken
Stek chorizobitene crispy i en stekepanne med smør
Rør sammen rømmemix, potet, chorizo og gressløk
Valgfritt: Bland inn noen dråper tabasco
Ha i en luftett beholder og sett i kjøleskapet
La stå i minst 1 time og server!
TIPS:
Viktig at potetene er kokefaste
Du kan utelate chorizo eller bytte den med andre typer pølse/kjøtt
Du kan utelate tabasco
Comments