top of page

Spicy potetsalat

Potetsalat med chorizo og tabasco! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 4-5 kokefaste poteter

  • 0.5 boks rømme (150g)

  • 0.5ts salt + pepper

  • 1.5ts chilipulver

  • 2.5ts honning

  • 0.5 lime (saften)

  • 1 chorizopølse

  • 1/3 gressløk

  • Valgfritt: Noen dråper tabasco


Fremgangsmåte

  • Start med å koke potetene slik pakken tilsier

  • Skrell de og kutt i passe store biter

  • Sett potetbitene til siden og la kjøles ned

  • Finn fram en bolle og ha i rømme og limesaft

  • Legg til honning, salt, pepper og chilipulver

  • Rør godt

  • Kutt chorizo i små biter og finhakk gressløken

  • Stek chorizobitene crispy i en stekepanne med smør

  • Rør sammen rømmemix, potet, chorizo og gressløk

  • Valgfritt: Bland inn noen dråper tabasco

  • Ha i en luftett beholder og sett i kjøleskapet

  • La stå i minst 1 time og server!


TIPS:

  • Viktig at potetene er kokefaste

  • Du kan utelate chorizo eller bytte den med andre typer pølse/kjøtt

  • Du kan utelate tabasco

bottom of page