Nydelig pasta med høstsmaker 1 porsjon.
Ingredienser
1ss smør
0.5 gul løk
2 fedd hvitløk
75g champignon
200g kjøttdeig av storfe
4dL vann m/ kjøttbuljong
2ss worcestersaus eller: 1ss soyasaus + 2ss rødvinseddik + 1ts timian + 2ts sukker
0.5ts salt
1ts pepper
1ts chiliflak
1.5ss mel
0.5ts maizena
75g rømme
75g pasta
Fersk bladpersille til topping
Fremgangsmåte
Finhakk løk og hvitløk
Kutt champignonen i biter
Ha alt i en kjele/dyp stekepanne med smøret
Fres i 3-5 minutter, til løken er blank
Sett til siden i en separat beholder
Stek kjøttdeigen i den samme pannen
Hell i all worcestersausen og halvparten av buljongvannet
Krydre med salt, pepper og chiliflak
Legg til løk, hvitløk og champignonen
Bland mel og maizena i resten av buljongvannet og hell så sammen med alt det andre
Rør godt og la småkoke i 5 minutter
Skru av varmen og rør inn rømmen
Server med kokt pasta og fersk bladpersille på toppen
Enjoy!
Comments