Wannabe sjokoladefondant

Fondant som har blitt sjokoladekake! 1 porsjon.

Ingredienser

  • 30g smør

  • 30g sukker

  • 45g melkesjokolade

  • 20g mel

  • 1ts vaniljesukker

  • 1 klype salt

  • 1 egg

  • Topping: Melis, iskrem og ferske bringebær

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 160c over- og undervarme

  • Smelt smør og sukker i en kjele

  • Knekk sjokoladen i en bolle og hell over smeltet smør og sukker

  • Rør til sjokoladen har smeltet

  • Sikt inn mel og vaniljesukker

  • Rør inn egget

  • Smør en ildfast porsjonsform med smør

  • Ha bakepapir i bunnen av formen

  • Dryss over litt mel og hell i røren

  • Stek kaken i 20-25 på midterste rille

  • Snu og flipp over på en tallerken med iskrem og bringebær

  • Enjoy! TIPS: Glutenallergi? Bruk glutenfri kakemiks til mel!