Chicken Tikka Masala

En smak av india. 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 2dL ris

  • 200g kyllingfilet

  • 1 rød paprika

  • 1/4 rød chili

  • 1/2 gul løk

  • 1 hvitløksfedd

  • 1 bit ingefær (like stor som tommeltotten din)

  • 1 håndfull koriander

  • 3dL kesam

  • 3ss tomatpuré

  • 1/2ts salt

  • 1/4ts pepper

  • 2ts garam masala

  • 1ts sriracha

  • 4ss fløte


Fremgangsmåte

  • Start med å tilberede risen slik pakken tilsier

  • Kutt kyllingfileten i store biter og stek gyllen i en dyp stekepanne

  • Sett til side i en separat beholder

  • Finhakk løk, chili, hvitløk og ingefær

  • Kutt paprika og koriander i større biter

  • Fres løk, chili, hvitløk, ingefær og paprika i stekepannen til løken er blank

  • Legg til koriander, tomatpuré og stekt kylling

  • Legg til salt, pepper og garam masala og la frese i ca. 1 minutt

  • Ha i kesam, sriracha og fløte og rør godt

  • La småkoke i 3-5 minutter

  • Anrett med den kokte rise og fersk koriander

  • Server!