Pasta med pølsebiter og ekstra smak! 2-3 porsjoner.

Ingredienser
1 gul løk
3 fedd hvitløk
50g tomatpuré
1.5dL kremfløte
0.5dL pastavann
1ss smør
150g pasta
3 chorizopølser
50g revet ost (gjerne parmesan)
Salt + pepper + chiliflak + basilikum
Fremgangsmåte
Start med å tilberede pastaen
Finhakk løk og hvitløk
Fres det blankt i en dyp stekepanne med litt olje
Kutt chorizopølsene i biter og legg til
Bland inn tomatpuré og kremfløte
Smak til med salt, pepper og chiliflak
Når pastaen er klar: Ta vare på 0.5dL pastavann
Hell av resten av vannet
Ha pasta, pastavann og smør i stekepannen
Riv over parmesanost og bland inn
Anrett pastaen på to tallerkner
Topp med ekstra revet parmesan og basilikum
TIPS:
Legg til litt sriracha for ekstra smak!
Comments