Delfiabiter

Delfiakake i porsjonsform. 7-8 porsjoner.

Ingredienser

  • 125g delfiafett

  • 125g dronningsjokolade

  • 2ss sterk kaffe

  • 1 egg

  • 1.5ss sukker

  • 6stk. mariekjeks

  • 0.5 pose gelétopper

Fremgangsmåte

  • Ha delfiafett og dronningsjokolade i en bolle

  • Smelt det i et vannbad

  • Lag kaffen og legg til bollen m/ sjokolade og fett

  • Finn fram en ny bolle

  • Ha i egg og sukker og visp til eggedosis

  • Hell sjokolade og delfiafett i bollen med eggedosis

  • Bland godt sammen til en røre

  • Kutt kjeks og gelétopper i små biter

  • Sett fram 7-8 muffinsformer

  • Ha i 1ss delfiarøre

  • Fordel 2/3 av kjeksen på muffinsformene

  • Ha i 1ss til med delfiarøre

  • Fordel 2/3 av gelétoppene på muffinsformene

  • Fordel resten av delfiarøren på muffinsformene

  • Topp med den siste 1/3 kjeks og gelétopper

  • Sett i kjøleskapet i minst 3t, helst over natten

  • La kjøles og enjoy! Tips:

  • Du kan bytte ut fyllet med det du selv foretrekker