Double Chocolate Cookies

Mine favorittcookies noen sinne! Disse MÅ prøves. Sjokolade på sjokolade... Yum! Denne oppskriften genererer 8 stykk.

Ingredienser

  • 2dL havregryn

  • 1.5dL sukker

  • 1ts bakepulver

  • 2ts vaniljesukker

  • 2ss bakekakao

  • 60mL smør

  • 200g sjokolade

  • 1ss yoghurt

  • 1ts melk


Fremgangsmåte

  • Formvarm ovnen til 180c over- og undervarme

  • Blend havregrynen til havremel. en blender

  • Bland alle tørre ingredienser i en bolle

  • Smelt smør og halvparten av sjokoladen i et vannbad

  • Bland sjokoladesmør, yoghurt og melk med de tørre ingrediensene

  • Kutt resten av sjokoladen i biter og ha i bollen

  • Sett deigen til kjøling i kjøleskapet i 30 minutter

  • Etter nedkjøling, ta 1 og 1 spiseskje og form til kuler på et stekebrett

  • Stekes på midterste rille i 15 minutter