Mine favorittcookies noen sinne! Disse MÅ prøves. Sjokolade på sjokolade... Yum! Denne oppskriften genererer 8 stykk.
Ingredienser
2dL havregryn
1.5dL sukker
1ts bakepulver
2ts vaniljesukker
2ss bakekakao
60mL smør
200g sjokolade
1ss yoghurt
1ts melk
Fremgangsmåte
Formvarm ovnen til 180c over- og undervarme
Blend havregrynen til havremel. en blender
Bland alle tørre ingredienser i en bolle
Smelt smør og halvparten av sjokoladen i et vannbad
Bland sjokoladesmør, yoghurt og melk med de tørre ingrediensene
Kutt resten av sjokoladen i biter og ha i bollen
Sett deigen til kjøling i kjøleskapet i 30 minutter
Etter nedkjøling, ta 1 og 1 spiseskje og form til kuler på et stekebrett
Stekes på midterste rille i 15 minutter
Comments