top of page

Ellens tabbouleh

Min versjon av tabbouleh! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 0.5dL quinoa

  • 1dL vann

  • 1 gulrot

  • 1/3 agurk

  • 1 tomat

  • 50g granateple

  • 1/4 sitron

  • 2ts olivenolje

  • 1.5 håndfull persille

  • Salt og pepper Valgfri dressing:

  • 3-4ss gresk yoghurt

  • 1 håndfull fersk dill

  • 0.5-1ts honning

  • 2ts olivenolje

  • Salt og pepper

  • Vann

Fremgangsmåte:

  • Skyll quinoaen i varmt vann og ha i en kjele

  • Legg til 1dL vann og kok opp

  • La småkoke under lokk i cirka 15 minutter

  • Skrell og kutt samtidig gulroten i små biter

  • Finhakk agurk, tomat og persille

  • Ha det i en bolle og legg til sitron og olivenolje

  • Legg til granateple og avkjølt quinoa

  • Krydre med salt og pepper

  • Bland alt sammen

  • Server "as is" eller lag dressing til:

  • Ha gresk yoghurt og honning i en bolle

  • Legg til olivenolje, salt og pepper

  • Finhakk dill og rør det inn

  • Rør inn vann til du oppnår ønsket konsistens

  • Hell det over salaten og enjoy!

bottom of page