Min versjon av tabbouleh! 2 porsjoner.

Ingredienser
0.5dL quinoa
1dL vann
1 gulrot
1/3 agurk
1 tomat
50g granateple
1/4 sitron
2ts olivenolje
1.5 håndfull persille
Salt og pepper Valgfri dressing:
3-4ss gresk yoghurt
1 håndfull fersk dill
0.5-1ts honning
2ts olivenolje
Salt og pepper
Vann
Fremgangsmåte:
Skyll quinoaen i varmt vann og ha i en kjele
Legg til 1dL vann og kok opp
La småkoke under lokk i cirka 15 minutter
Skrell og kutt samtidig gulroten i små biter
Finhakk agurk, tomat og persille
Ha det i en bolle og legg til sitron og olivenolje
Legg til granateple og avkjølt quinoa
Krydre med salt og pepper
Bland alt sammen
Server "as is" eller lag dressing til:
Ha gresk yoghurt og honning i en bolle
Legg til olivenolje, salt og pepper
Finhakk dill og rør det inn
Rør inn vann til du oppnår ønsket konsistens
Hell det over salaten og enjoy!
Comments