Gresk quinoabowl

Superdigge, greske smaker! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 1dL quinoa

  • 2dL vann

  • 1 fedd hvitløk

  • 0.5 sitron (saften)

  • 1/4ts salt

  • 1/4ts pepper

  • 250g cherrytomater

  • 1/4 rødløk

  • 1ss gressløk

  • 2ss rødvinseddik

  • 1/3 agurk

  • 150g oliven

  • 4ss tzatziki

  • 200g salatkylling


Fremgangsmåte

  • Kok vannet i en kjele og legg til quinoa

  • Press i hvitløksfeddet og klem i sitronsaften

  • Krydre med salt og pepper

  • kok quinoaen slik pakken tilsier

  • Kutt cherrytomatene i to og ha de i en bolle

  • Finhakk rødløk og gressløk og legg til bollen

  • Hell over rødvinseddik og bland godt

  • Kutt agurken i biter og finn fram oliven og tzatziki

  • Ha quinoaen nederst i to boller

  • Legg til tomatsalaten, agurkbiter og oliven

  • Fordel salatkyllingen på de to bollene

  • Legg til tzatziki og dryss over ekstra gressløk

  • Enjoy!