Saftige cake pops med smak av gulrotkake. 6-8 kuler.
Ingredienser
85g gulrot
50g smør
1 egg
0.5ss matolje
1dL sukker
50g mel
1ts bakepulver
1 god klype kanel
50g kremost naturell
75g hvit sjokolade
1ts kokosolje
Melis
Kremfløte/vann
Rød og gul konditorfarge
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 180c over- og undervarme
Smelt smøret og riv samtidig gulrøttene i en bolle
Legg til egg, sukker, smeltet smør og matolje
Rør og legg til mel, bakepulver og kanel
Bland fritt for klumper
Ha kakerøren over i en liten, smurt kakeform
Stek på midterste rille i 45 minutter
La avkjøles etter steking og smuldre kaken
Ha smulene i en bolle og legg til kremost
Bland godt
Ta 1 og 1 spiseskje deig og rull til 6-8 kuler
Sett kulene på et brett og frys i 30-60 minutter
Smelt hvit sjokolade og kokosolje i et vannbad
Tre kakekulene på grillspyd og dypp de i sjokoladen
La sjokoladen rundt kulene stivne i kjøleskapet
Bland sammen melis, kremfløte og konditorfarge
Ha det i en sprøytepose
Hell glasuren over kulene i tynne striper
La stripene tørke og server
Enjoy!
Comments