top of page

Jordbæris med kokos

Frisk sommeris med få ingredienser! 5-6 is.

Ingredienser

  • 300g jordbær

  • 2ss lønnesirup

  • 3.5dL kokosmelk

  • 1ss vaniljeekstrakt

  • 1 dæsj vaniljepulver

Fremgangsmåte:

  • Start med å skylle og rense jordbærene

  • Skjær av toppen og kutt jordbærene i skiver

  • Ha jordbærskivene i en kjele

  • Hell over lønnesirupen og varm alt på middels varme, til jordbærskivene er myke

  • Mos det godt med en gaffel

  • Sett det til siden og la jordbærmosen kjøle seg ned

  • Ha halvparten av jordbærmosen i en bolle

  • Hell i kokosmelken og vaniljeekstrakt

  • Ha også i vaniljepulver

  • Bland godt

  • Fordel jordbærmosen på 5-6 isformer

  • Hell over kokosmelkblandingen

  • Ha på lokk og sett i ispinner

  • Sett det i fryseren og la fryse i noen timer, eller over natten

  • Skyll isformen under varmt vann før servering og løsne ispinnene forsiktig

  • Enjoy!

bottom of page