top of page

Kanelkjeks

Kakeaktige cookies med hint av kanel. 10-12.

Ingredienser

  • 100g smør (romtemperert)

  • 100g kremost

  • 200g melis

  • 1 egg

  • 230g mel

  • 0.5ts bakepulver + 2ts vaniljesukker

  • 1 klype salt

  • 4ss sukker + 1ss kanel


Fremgangsmåte

  • Ha romtemperert smør og kremost i en bolle

  • Visp luftig og lyst, legg til melis og visp videre

  • Ha i egg, bakepulver, vaniljesukker, salt og mel

  • Visp til en passe tykk deig

  • Sett deigen i fryseren i 15-30 minutter

  • Forvarm stekeovnen til 190c over- og undervarme

  • Ha sukker og kanel i en bolle og bland sammen

  • Ta 1 og 1 stor spiseskje kjeksdeig om gangen og rull til kuler med hendene

  • Rull de så i kanelsukkeret til de er helt dekket

  • Plasser de utover et stekebrett og stek på midterste rille i 10-15 minutter

  • La avkjøles på stekebrettet før du flytter på de

  • Enjoy!

bottom of page