top of page

Kinakålsalat

Smakfull salat med vegetarisk protein. 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 1pk. kikerter

  • 1ss smør

  • 0.5ts hvitløkspulver

  • 0.5ts ingefærpulver

  • 2ts røkt paprika

  • Salt

  • 3-4 blader kinakål

  • 1/4 rødløk

  • 0.5 boks mais

  • 0.5 agurk

  • 2ss creme fraiche

  • 2ss sriracha

  • 1-2ts røkt paprika

  • Litt limejuice

  • salt og pepper

  • 1-2 håndfuller revet cheddar og mozzarella


Fremgangsmåte:

  • Smelt smøret i en stekepanne

  • Hell av laken til kikertene og rens de

  • Ha kikertene i stekepannen med smeltet smør

  • Krydre med hvitløk- og ingefærpulver og salt

  • Ha også over røkt paprika og stek godt

  • Sett det til siden og la nedkjøles

  • Rens bladene med kinakål og skjær det i strimler

  • Ha det i en bolle

  • Skjær rødløken i tynne skiver og agurken i korte staver

  • Ha det i bollen med kinakål og legg til mais

  • Ha i den revne osten og bland godt

  • Finn fram en mindre bolle og ha i creme fraiche

  • Legg til sriracha, røkt paprika og limejuice

  • Smak til med salt og pepper

  • Ha kikertene over salaten og hell over dressingen

  • Bland og enjoy!


bottom of page