top of page

Kinder fudge

Enkel fudge for enhver sjokoladeelsker! 16 biter.

Ingredienser

  • 200g søtet kondensert melk

  • 200g hvit sjokolade

  • 2.5 hele kinder maxi

  • 3 kinder maxi i biter + litt ekstra

Fremgangsmåte

  • Ha kondensert melk og hvit sjokolade i en kjele

  • Legg til de hele kinder maxiene

  • Varm på middels varme til sjokoladen har smeltet

  • Rør underveis

  • Når alt er smeltet sammen: Skru av varmen

  • La det kjøle seg ned til lavere enn kroppstemp.

  • Knekk i mellomtiden 3 kinder maxi i biter

  • Vend inn bitene i fudgeblandingen

  • Gjør klar en kvadratisk form med bakepapir

  • Ha fudgeblandingen i formen

  • Flat ut toppen

  • Dryss gjerne over ekstra kinder maxi-sjokolade, kuttet i små biter

  • Sett det i fryseren i minst 90 minutter

  • Kutt fudgen i små firkanter og server!


TIPS:

Ha kniven under varm vann før skjæring, da blir det enklere å skjære og fudgen fester seg mindre til kniven.

Oppbevar fudgen i en lufttett beholder i kjøleskapet

コメント


bottom of page