Kokoskuler

Bounty i kuleform! 9 stk.

Ingredienser

  • 150g kokosmasse

  • 200g søtet kondensert melk

  • 250g sjokolade (50/50 lys og mørk)

  • Topping: hvit sjokolade og havsalt

Fremgangsmåte

  • Ha kokosmasse og kondensert melk i en bolle

  • Bland godt

  • Finn fram et fat med bakepapir på

  • Ta en og en teskje kokosblanding, press sammen og form til kuler med hendene

  • Plasser kulene på bakepapiret

  • Sett brettet i fryseren og la stå i 15 minutter

  • Ordne et vannbad og smelt sjokoladen

  • Ta ut kokoskulene av kjøleskapet

  • Dekk kulene i den smeltede sjokoladen og legg tilbake på brettet med bakepapir

  • Dryss over havsalt på halvparten av kulene og sett tilbake i kjøleskapet

  • Smelt 1 remse hvit sjokolade i et vannbad

  • Ha sjokoladen i en ziplockpose og klipp av tuppen

  • Hell det over de resterende kulene i et stripemønster

  • Dryss over litt kokosmasse og sett igjen i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet

  • Enjoy!