Kyllinggrateng

Kremete kyllinggrateng med masse ost. 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 0.5 blomkål

  • 0.5 brokkoli

  • 100g creme fraiche

  • 100g kremost

  • 1ss kremfløte

  • 1ts hvitløkskrydder

  • Sitronpepper, salt, pepper og chilimix

  • 200g revet ost

  • 3ss finhakket persille

  • 200g revet kylling

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 180c over- og undervarme

  • Kutt blomkål og brokkoli i biter

  • Krydre kyllingen med salt og sitronpepper

  • Ha kylling, blomkål og brokkoli på et stekebrett

  • Stek det i ovnen i 15-20 minutter

  • Etter steking: Riv kyllingen i strimler med to gafler

  • Sett kyllingen, blomkål og brokkoli til siden

  • Sett ovnen til 190c over- og undervarme

  • Ha creme fraiche, kremost, fløte, salt og pepper i en bolle

  • Krydre med chilimix og hvitløkskrydder

  • Bland godt

  • Legg til blomkål., brokkoli og revet kylling

  • Ha i persille og halvparten av osten

  • Bland godt og ha det over i en ildfast form

  • Dryss over resten av osten og stek i 20 minutter

  • Dryss over ekstra med fersk persille og enjoy!