top of page

Kyllinggryte

  • Ellen Irene Aabol
  • 22. okt. 2020
  • 1 min lesing

Rask og digg rett med 5 ingredienser! Ferdig på 15 minutter. 2 porsjoner.

ree

Ingredienser

  • 400g strimlet kyllingfilet

  • 3dL matfløte

  • 1 gul løk

  • 1 boks champignon

  • 1 boks hakkede tomater

  • Salt + sitronpepper paprikakrydder

  • Valgfritt: Koriander og chiliflak

Fremgangsmåte

  • Stek kyllingen gyllen og sett til side

  • Finhakk løk og kutt champignon

  • Fres løken blank i en dyp stekepanne

  • Legg til champignon og en klatt smør

  • Stek videre

  • Ha kylling, hakkede tomater og matfløte i pannen

  • Smak til med krydder (jeg brukte 0.5ts salt, 0.5ts sitronpepper og 2ts paprikakrydder)

  • La småkoke før servering

TIPS: Topp med koriander og chiliflak for ekstra smak! Kok opp pasta og bland inn for ekstra "fyll".

Comments


Commenting on this post isn't available anymore. Contact the site owner for more info.
  • Svart Instagram Ikon
  • Svart snapchat Ikon
  • TikTok
  • Svart YouTube Ikon

© 2020 by Ellen Aabol

bottom of page