Kyllinggryte

Rask og digg rett med 5 ingredienser! Ferdig på 15 minutter. 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 400g strimlet kyllingfilet

  • 3dL matfløte

  • 1 gul løk

  • 1 boks champignon

  • 1 boks hakkede tomater

  • Salt + sitronpepper paprikakrydder

  • Valgfritt: Koriander og chiliflak

Fremgangsmåte

  • Stek kyllingen gyllen og sett til side

  • Finhakk løk og kutt champignon

  • Fres løken blank i en dyp stekepanne

  • Legg til champignon og en klatt smør

  • Stek videre

  • Ha kylling, hakkede tomater og matfløte i pannen

  • Smak til med krydder (jeg brukte 0.5ts salt, 0.5ts sitronpepper og 2ts paprikakrydder)

  • La småkoke før servering

TIPS: Topp med koriander og chiliflak for ekstra smak! Kok opp pasta og bland inn for ekstra "fyll".