Kyllingnuggets

Smakfulle kyllingbiter med crispy ytre. 1 porsjon.

Ingredienser

  • 1 kyllingfilet

  • 1 egg

  • 1ts salt

  • 1ts pepper

  • 1ts chiliflak

  • 1ts piri piri

  • 1ts hvitløkspulver

  • 75g brødsmuler/kavring

  • 1.5ss smør

Fremgangsmåte

  • Kutt kyllingfileten i passe store biter

  • Ha egg og alt av krydder i en bolle

  • Visp godt sammen og legg til kyllingbitene

  • Rør så kyllingen er dekket av eggeblandingen og sett alt i kjøleskapet i ca. 30 minutter

  • Ha brødsmuler/kavring i en annen bolle

  • Ta kyllingbitene ut av kjøleskapet

  • Dypp bitene i brødsmulene og ha i en stekepanne

  • Kutt smøret i biter og fordel rundt kyllingen

  • Stek nuggetsene på middels varme, til gylne NB! Husk å steke alle sider for best "crisp"

  • Server med ketsjup eller dip, f.eks. holidaydip

  • Enjoy!