Kyllingsuppe

Nydelig nudelsuppe med kylling og oregano! 3-4 porsjoner.

Ingredienser

  • 400g kylling

  • 1ss smør

  • 3 sjalottløk

  • 2 gulrøtter

  • 3 stangselleri

  • 2 fedd hvitløk

  • 1 søtpotet

  • 1.5 - 2ss maizena

  • 1ts timian

  • 1ts oregano

  • 0.5ts chilipulver

  • 0.5ts pepper

  • 0.5ts salt

  • 1L vann

  • 3 kyllingbuljongterninger

  • 1.5dL melk

  • 90g risnudler

Fremgangsmåte

  • Kutt kyllingen i biter og stek gyllen i biter og stek gyllen i en stekepanne

  • Sett det til siden

  • Finhakk løk, gulrøtter, stangselleri og hvitløk

  • Ha det i en tykkbunnet kjele med smør

  • Fres i 7 - 10 minutter og krydre med timian

  • Ha også i oregano, chili, salt, pepper og maizena

  • Fres i 3 minutter til

  • Hell i vann og kyllingbuljong og la småkoke

  • Finhakk søtpotet og ha det i kjelen

  • Hell i melk og la alt småkoke i 15-20 minutter

  • Legg til nudler og la koke i 5 minutter til, til nudlene er mykje

  • Server med fersk oregano og enjoy!