Vegetarisk middagsrett med indiske smaker! 2 porsjoner.
Ingredienser
1 boks røde linser (ca. 400g)
250g kokefaste poteter
0.5 rød chili
2ss tikka masala saus
2ts curry
60g spinat
0.5 lime
2.5dL kokosmelk
2ts grønnsaksbuljong
0.5ts tørket koriander
0.5ts sukker
0.5dL vann
Salt og pepper
2ss cashewnøtter
1 håndfull koriander
Fremgangsmåte:
Finhakk chili og vask potetene
Kutt potetene i terninger og skyll av linselaken
Forvarm en kjele med smør på middels varme
Ha i chili, potet og linser
Legg til spinat og krydre med curry
Ha i tikka masala saus og rør godt
Varm til spinaten har minsket i størrelse
Hell i kokosmelk og klem i saften fra limen
Ha i grønnsaksbuljong, sukker og vann
Krydre med litt salt og pepper
La alt småkoke under lokk til potetene er møre (10-15 minutter)
Grovhakk cashewnøtter og koriander
Finhakk litt mer rød chili
Fordel linse masalaen på to boller
Dryss over cashewnøtter og finhakket chili
Ha på koriander og enjoy! Tips: Server gjerne med creme fraiche til!
Comments