Mascarponepasta

Kremete pasta med mild smak! 1 porsjon.

Ingredienser

  • 100g tagliatelle

  • 50g mascarpone

  • 1.5ss smør

  • 1 fedd hvitløk

  • Saften fra 1/4 sitron

  • 50g revet parmesan

  • 2ss pastavann

  • Salt + pepper

  • Gressløk + chiliflak

Fremgangsmåte

  • Start med å koke pastaen slik pakken tilsier

  • Ha mascarpone, smør og sitron i en dyp stekepanne og press i hvitløken

  • Smak til med salt og pepper og varm på lav varme

  • Rør jevnlig mens alt smelter sammen

  • Når pastaen er kokt: Ta 2ss av vannet i sausen

  • Hell av resten av pastavannet

  • Ha pastaen i pannen med sausen og rør

  • Ta av varmen og legg til parmesanen

  • Rør godt til parmesanen har smeltet

  • Ha pastaen over på en tallerken

  • Finhakk litt gressløk og dryss over med chiliflak

  • Enjoy!


TIPS:

  • Du kan godt servere dette med kylling til