En mix av asiatiske og italienske smaker! 2 porsjoner.

Ingredienser
150g pasta/nudler
300g biffstrimler
100g mascarpone
6ss soyasaus
2ss sweet chili saus med ingefær
1 vårløk
Ristede sesamfrø
Fremgangsmåte
Forvarm en stekepanne med litt smør
Stek biffstrimlene og sett til siden
Kok opp vann med litt salt og legg i pasta/nudler. Kok slik pakken tilsier
Finn fram en bolle og ha i mascarpone, soyasaus og chilisaus
Bland sammen
Når pastaen er kokt: hell av alt vann utenom ca. 1ss som blir igjen i kjelen
Ha pastaen tilbake på stekeplaten og legg til mascarponeblanding og biffstrimler
Bland godt og ha det over i en bolle
Kutt opp vårløk og ha over
Dryss til slutt over litt ristede sesamfrø og enjoy!
TIPS:
Du kan bruke både vanlig sweet chilisaus, eller med ingefær
Mascarpone kan erstattes med creme fraiche, men gi gjerne mascarpone en sjans!
Biffstrimler kan byttes ut med kylling, kikerter eller annet som du foretrekker
Rist dine egne sesamfrø: Ha sesamfrø i en tørr panne og stek på høy varme i noen sekunder, til gylne. That´s it!
コメント