top of page

Middagsbowl

En mix av asiatiske og italienske smaker! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 150g pasta/nudler

  • 300g biffstrimler

  • 100g mascarpone

  • 6ss soyasaus

  • 2ss sweet chili saus med ingefær

  • 1 vårløk

  • Ristede sesamfrø

Fremgangsmåte

  • Forvarm en stekepanne med litt smør

  • Stek biffstrimlene og sett til siden

  • Kok opp vann med litt salt og legg i pasta/nudler. Kok slik pakken tilsier

  • Finn fram en bolle og ha i mascarpone, soyasaus og chilisaus

  • Bland sammen

  • Når pastaen er kokt: hell av alt vann utenom ca. 1ss som blir igjen i kjelen

  • Ha pastaen tilbake på stekeplaten og legg til mascarponeblanding og biffstrimler

  • Bland godt og ha det over i en bolle

  • Kutt opp vårløk og ha over

  • Dryss til slutt over litt ristede sesamfrø og enjoy!


TIPS:

  • Du kan bruke både vanlig sweet chilisaus, eller med ingefær

  • Mascarpone kan erstattes med creme fraiche, men gi gjerne mascarpone en sjans!

  • Biffstrimler kan byttes ut med kylling, kikerter eller annet som du foretrekker

  • Rist dine egne sesamfrø: Ha sesamfrø i en tørr panne og stek på høy varme i noen sekunder, til gylne. That´s it!

コメント


  • Svart Instagram Ikon
  • Svart snapchat Ikon
  • TikTok
  • Svart YouTube Ikon

© 2020 by Ellen Aabol

bottom of page