top of page

Nonstopiskrem

Nonstop, vanilje og sjokolade. Supergodt! 4 porsjoner.

Ingredienser

  • 200g søtet kondensert melk

  • 2.5dL kremfløte

  • 1ss vaniljeekstrakt

  • 1 klype vaniljepulver

  • 1 klype salt

  • 90g nonstop

  • Sjokoladesaus

Fremgangsmåte

  • Ha kremfløte og vaniljeekstrakt i en bolle

  • Legg til vaniljepulver og salt

  • Stivpisk til krem

  • Kutt nonstopen i biter og legg til bollen

  • Hell i søtet kondensert melk og vend alt sammen

  • Ha iskremen over i en frysersikker form

  • Flat det ut på toppen

  • Ha i litt sjokoladesaus og rør lett inn

  • Dryss over ekstra biter Nonstop

  • Dekk overflaten av iskremen med plastfolie/lokk

  • Sett iskremen i fryseren

  • La fryse i minst 6 timer, helst over natten

  • Server og enjoy!


Tips

Du kan også bruke smarties

Vaniljepulver kan erstattes med vaniljesukker

bottom of page