Omelett-muffins

Supert til både frokost, lunsj og middag OG passer supert i matpakken! 14-16 muffins.

Ingredienser

  • 6 egg

  • 3ss kesam

  • 1 stilk vårløk

  • 0.5 rød paprika

  • 90g smårettskinke

  • 100g revet ost

  • salt + pepper + chiliflak

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 180c over- og undervarme

  • Ha egg og kesam i en bolle og bland godt

  • Finhakk vårløk og paprika og bland det inn i eggeblandingen

  • Legg til smårettskinke og revet ost

  • Krydre med salt, pepper og chiliflak

  • Rør godt

  • Plasser ut 14-16 muffinsformer og fyll de med eggeblanding

  • Strø over litt ekstra ost og sett i ovnen

  • Stekes i 15-25 minutter på midterste rille, til gylne på toppen

  • La avkjøles før du fjerner de fra muffinsformene

TIPS: Bruk helst silikonformer! Ikke papirmuffinsformer. Da kan de bli vanskelige å fjerne fra formene.