Oreoiskrem

Oreo + iskrem = sant! 4 porsjoner.

Ingredienser

  • 200g søtet kondensert melk

  • 2.5dL kremfløte

  • 1ss vaniljeekstrakt

  • 1 klype vaniljepulver

  • 1 klype salt

  • 150g Oreo

  • Topping: Sjokoladesaus og ekstra Oreo

Fremgangsmåte

  • Ha kremfløte og vaniljeekstrakt i en bolle

  • Legg til vaniljepulver og salt

  • Stivpisk til krem

  • Kutt 150g Oreo i biter og ha i bollen

  • Hell i søtet kondensert melk og vend alt sammen

  • Ha iskremen over i en brødform eller isboks

  • Flat det ut på toppen

  • Ha i litt sjokoladesaus og rør lett inn

  • Dryss over ekstra biter med Oreokjeks

  • Dekk overflaten av iskremen med plastfolie

  • Sett iskremen i fryseren

  • La fryse i 7-8 timer, helst over natten

  • Server! TIPS:

  • Bruk glutenfri Oreokjeks for glutenfri versjon