Når du har pølser til overs og risottoris i skapet! 2 porsjoner.
Ingredienser
200g pølsebiter (eller kyllingbiter)
100g champignon
1 liten, gul løk
1/2 purre
2.5dL risottoris
6dL kokt vann
2.5stk kyllingbuljong
Parmesan + pepper
Fremgangsmåte
Finhakk purre og løk, og fres i en dyp stekepanne
Legg til risottorisen og stek blank
Bland ut buljongterninger i det kokte vannet
Legg til 2dL vann i stekepannen
La risen trekke til seg væsken og legg så til 2dL til
Fortsett slik til du ikke har mer væske igjen
Skjær pølser og champignon i skiver
Stek pølser og champignon i en annen stekepanne
Krydre med litt pepper
Når risen er klar - legg til stekt pølse og sopp
Riv over litt parmesan og bland godt
Ha det over i to skåler og server
Riv gjerne over litt ekstra parmesan!
Comentarios