Pølserisotto

Når du har pølser til overs og risottoris i skapet! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 200g pølsebiter (eller kyllingbiter)

  • 100g champignon

  • 1 liten, gul løk

  • 1/2 purre

  • 2.5dL risottoris

  • 6dL kokt vann

  • 2.5stk kyllingbuljong

  • Parmesan + pepper

Fremgangsmåte

  • Finhakk purre og løk, og fres i en dyp stekepanne

  • Legg til risottorisen og stek blank

  • Bland ut buljongterninger i det kokte vannet

  • Legg til 2dL vann i stekepannen

  • La risen trekke til seg væsken og legg så til 2dL til

  • Fortsett slik til du ikke har mer væske igjen

  • Skjær pølser og champignon i skiver

  • Stek pølser og champignon i en annen stekepanne

  • Krydre med litt pepper

  • Når risen er klar - legg til stekt pølse og sopp

  • Riv over litt parmesan og bland godt

  • Ha det over i to skåler og server

  • Riv gjerne over litt ekstra parmesan!