Italiensk dessert! 4 porsjoner.
Ingredienser
5dL kremfløte
2ts gelatinpulver
4ss lunkent vann
1ts vaniljepulver / 1 vaniljestang
1dL sukker Bringebærsaus:
200g bringebær
75g sukker
0.5 sitron (saften)
Fremgangsmåte
Ha gelatinpulveret og lunkent vann i en bolle
Bland sammen og sett til siden
Finn fram en kjele og ha i fløte og sukker
Legg til vaniljepulver/frøene til 1 vaniljestang
kok det opp mens du rører
Skru av varmen når det begynner å koke
Ha i gelatinpulveret og rør til det har løst seg opp
Sett i kjøleskapet
La det kjøle seg ned til yoghurtliknende tykkelse og rør godt
Rør godt og fordel det på 4 serveringsglass/boller
Sett det i kjøleskapet i 3-6 timer
Ha ingrediensene til bringebærsausen i en kjele
NB! Smak deg til med sitronsaften
Varm opp og ta av platen når sukkeret har løst seg opp
Sil det og la kjøle seg ned
Hell sausen over panna cottaen, topp med litt sitronmelisse og server!
Comments