Pannekake-kake

Morsom måte å servere en trendy dessert! 10-14 pannekaker

Ingredienser

  • 3 egg

  • 3ss vaniljeyoghurt

  • 3dL melk

  • 1.5ts bakepulver

  • 1.5ts vaniljesukker

  • 150g lettkokte havregryn

  • Kakestrøssel Kremfyll:

  • 3dL kremfløte

  • 3ss sukker

  • 2ts vaniljesukker

Fremgangsmåte

  • Finn fram en blender og ha i egg, yoghurt, melk, bakepulver, vaniljesukker og havregryn

  • Blend godt til en vannete røre

  • Stek til tynne pannekaker i en stekepanne

  • Visp sammen ingrediensene til kremfyllet til krem

  • Legg pannekaker og kremfyll lagvis: Pannekake -> krem -> pannekake -> krem -> osv.

  • Topp med resterende krem på toppen

  • Strø over kakestrøssel

  • Kos deg!


TIPS:

Ha gjerne i frukt og bær mellom lagene. Du kan også bruke syltetøy.