Pasta alfredo med kylling

Superenkel pasta med masse smak! 2 porsjoner.

Ingredienser

  • 150g pasta

  • 400g kyllingfilet i biter

  • 2ss smør

  • 2 fedd hvitløk

  • 1.5dL fløte

  • salt + pepper

  • 50g parmesan

  • 0.5 sitron (saften)

  • Gressløk/persille


Fremgangsmåte

  • Kok pastaen slik pakken tilsier

  • Forvarm en stekepanne med litt matolje

  • Klem i saften fra sitronen og ha i kyllingbitene

  • Fres gylne og krydre med litt salt og pepper

  • Ha det over i en separat beholder og sett til side

  • Smelt smør i stekepannen

  • Press i hvitløksfeddene og la frese litt

  • Hell forsiktig i fløten og la småkoke i 2-3 minutter

  • Hell av vannet til pastaen når den er klar

  • Ha pastaen i stekepannen med kyllingen

  • Riv over parmesan og krydre med mer salt og pepper

  • Rør til osten har smeltet

  • Fordel det hele på to boller og riv over parmesan

  • Finhakk litt gressløk/Persille, strø det over og server!