Superdigg bowl med ris og asiatisk-inspirerte smaker! 1 porsjon
Ingredienser
1dL ris
1dL vann
1ss sesamolje
4 små nypoteter
1 skive rødløk
1 fedd hvitløk
2ss soyasaus
1ss Sriracha
0.5ss honning
0.5ss brunt sukker
0.5 lime (saften)
1 egg
2ss kremfløte
Vårløk
Ristede sesamfrø
Fremgangsmåte
Tilbered risen slik pakningen tilsier
Ha vann og sesamolje i en dyp stekepanne
Vask og kutt potetene i biter og finhakk rødløken
Ha det i stekepannen og la alt småkoke under lokk
Bland sammen soyasaus, sriracha og honning
LEgg til brunt sukker, limesaft og press i hvitløken
Bland og hell i stekepannen når vannet har fordampet
La det smpkoke i 3-5 minutter, til det glaserer potetene
Ha potetene i en separat beholder
Visp sammen egg og fløte
Stek til eggerøre i panna og legg til potetbitene
Fres i 30 sek. og ta så av platen
Legg risen nederst i en bole, poteter og egg over
Finhakk vårløk og stør på toppen
Dryss til slutt over sesamfrø og litt ekstra, rå rødløk
Enjoy!
Comments