En suppe med milde smaker som varmer! 2 porsjoner.
![](https://static.wixstatic.com/media/cff80b_7e1817e3d28f4164b61fc681457505fe~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_1747,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/cff80b_7e1817e3d28f4164b61fc681457505fe~mv2.jpg)
Ingredienser
150g baconterninger
450g poteter
3 vårløk
3dL melk
0.5ts salt
0.5ts pepper
0.5ts chiliflak
Noen dråper tabasco
50g revet cheddar- og mozzarella
Fremgangsmåte
Skrell potetene, kutt de i biter og ha i en bolle
Kutt vårløken der stilken deler seg i flere deler
Fjern røttene og legg de hvite delene i bollen med poteter
Sett de grønne delene av vårløken til siden for seg selv
Stek baconet crispy i en kjele
La baconet renne av seg på tørkepapir
Ha poteter og hvit del av vårløken i den samme kjelen
Legg til melk, salt, pepper og chiliflak
Ha også i noen dråper med tabasco
Rør og la småkoke under lokk i 10-15 minutter
Ha det over i en blender og blend godt
Fordel suppa på 2 boller og topp med revet ost
Finhakk den grønne delen av vårløken og ryss over suppene
Topp med baconet og server!
TIPS:
Synes du suppa er for tykk? Legg til mer melk!
Bruk en tykkbunnet kjele for å hinde at melken brenner seg i bunnen
Comments