top of page

Potetvafler

Superdigge middagsvafler med det lille ekstra! 4 stk.

Ingredienser

  • 2 poteter

  • 2 egg

  • 2dL melk

  • 1dL mel

  • 0.5dL potetmel

  • 0.5ts salt

  • 0.5ts bakepulver Topping:

  • Creme fracihe

  • Ruccola

  • Serranoskinke

  • Cherrytomater

  • Agurk

  • Pinjekjerner

  • Salt og pepper

  • Balsamicoglaze

Fremgangsmåte:

  • Forvarm et vaffeljern med litt smør

  • Rør sammen egg og melk i en bolle

  • Legg til mel, potetmel, salt og bakepulver

  • Rør igjen og sett til siden

  • Skrell og riv potetene

  • Ha potetene i bollen med vaffelrøre og rør godt

  • Sett røren til siden og la svelle i 10-15 minutter

  • Stek 4 store vafler av vaffelrøren

  • Mens vaflene steker: Kutt cherrytomater i to

  • Kutt agurk i små biter og rens rucculaen

  • Ha en vaffel på en tallerken

  • Smør utover creme fraiche og ha på ruccula

  • Ha over cherrytomater og agurk

  • Ha på litt serranoskinke og krydre med salt og pepper

  • Ha til slutt over pinjekjerner og balsamicoglaze

  • Enjoy!

bottom of page