Nydelig pasta med høstsmaker 1 porsjon.

Ingredienser - gresskarpuré
250g gresskar
1.5dL vann
Ingredienser - Latte
40g gresskarpuré
2dL melk
0.5dL vann
1/2ts kanel
1/4ts ingefærpulver
1 klype pepper
1 klype muskatnøttpulver
1 klype nellik
1 klype allehånde
1 klype kardemomme
2ts lønnesirup
0.5ts vaniljeekstrakt
1 espresso (0.5dL kokt vann + 2ts pulverkaffe)
Krem
Fremgangsmåte
Lag gresskarpureen ved å skrelle gresskaret og kutte i biter
Ha det i en kjele med vannet og kok i 20 minutter
Ta 3ss av vannet og alt gresskaret i en blender og blend klumpfritt. Du kan også bruke en stavmikser
Sett til siden
Lag espressoen og sett til siden
Bland sammen alt av krydder og ha sammen med melk og vann i en kjele
Kok opp mens du rører
Legg til lønnesirup og vaniljeekstrakt
Hell i espressoen og 40g gresskarpuré
Rør til det er fritt for klumper og godt blandet
Hell over i en kopp og topp med krem
Enjoy
Comments