Pumpkin Spice Latte

Nydelig pasta med høstsmaker 1 porsjon.

Ingredienser - gresskarpuré

  • 250g gresskar

  • 1.5dL vann

Ingredienser - Latte

  • 40g gresskarpuré

  • 2dL melk

  • 0.5dL vann

  • 1/2ts kanel

  • 1/4ts ingefærpulver

  • 1 klype pepper

  • 1 klype muskatnøttpulver

  • 1 klype nellik

  • 1 klype allehånde

  • 1 klype kardemomme

  • 2ts lønnesirup

  • 0.5ts vaniljeekstrakt

  • 1 espresso (0.5dL kokt vann + 2ts pulverkaffe)

  • Krem

Fremgangsmåte

  • Lag gresskarpureen ved å skrelle gresskaret og kutte i biter

  • Ha det i en kjele med vannet og kok i 20 minutter

  • Ta 3ss av vannet og alt gresskaret i en blender og blend klumpfritt. Du kan også bruke en stavmikser

  • Sett til siden

  • Lag espressoen og sett til siden

  • Bland sammen alt av krydder og ha sammen med melk og vann i en kjele

  • Kok opp mens du rører

  • Legg til lønnesirup og vaniljeekstrakt

  • Hell i espressoen og 40g gresskarpuré

  • Rør til det er fritt for klumper og godt blandet

  • Hell over i en kopp og topp med krem

  • Enjoy